Star Citizen Wiki:General disclaimer

Star Citizen Wiki jogi nyilatkozata

A Star Citizen Wiki nem vállal garanciát az érvényességre.

A Star Citizen Wiki egy nyílt tartalmú, együttműködő online adatbázis, azaz egyének és csoportok önkéntes társulása, akik az emberi tudás közös forrásainak fejlesztésén dolgoznak. A projekt felépítése lehetővé teszi, hogy bárki, aki rendelkezik internetkapcsolattal, megváltoztassa a tartalmát. Felhívjuk figyelmét, hogy az itt található információkat nem feltétlenül olyan személyek ellenőrizték, akik rendelkeznek a teljes, pontos és megbízható információszolgáltatáshoz szükséges szakértelemmel.

Ez nem azt jelenti, hogy nem találsz értékes és pontos információkat a Star Citizen Wiki oldalán; az esetek nagy részében igen. Azonban a Star Citizen Wiki nem tudja garantálni az itt található információk érvényességét. Előfordulhat, hogy egy adott cikk tartalmát a közelmúltban megváltoztatta, vandálkodott vagy módosította valaki, akinek a véleménye nem felel meg az adott terület ismeretanyagának. Vedd figyelembe, hogy a legtöbb más adatbázis és referenciamű szintén van kizáró nyilatkozat.

Nincs hivatalos szakértői értékelés

Aktív szerkesztői közösségünk olyan eszközöket használ, mint a Special:Recentchanges és Special:Newpages feedek az új és változó tartalmak nyomon követésére. A Star Citizen Wiki azonban nem egységes szakértői értékelésen alapul; bár az olvasók kijavíthatják a hibákat vagy részt vehetnek alkalmi szakértői értékelésben, erre nincs jogi kötelességük, és így minden itt olvasott információ nem tartalmaz semmilyen hallgatólagos garanciát arra, hogy bármilyen célra vagy felhasználásra alkalmas. Még az informális szakértői értékelésen átesett cikkeket is lehet, hogy később, közvetlenül a megtekintésük előtt nem megfelelő módon szerkesztették.

A közreműködők, szponzorok, adminisztrátorok vagy bárki más, aki bármilyen módon kapcsolatban áll a Star Citizen Wikivel, nem vállal felelősséget a pontatlan vagy rágalmazó információk megjelenéséért, illetve az ezeken a weboldalakon található vagy onnan linkelt információk használatáért..

Nincs szerződés; korlátozott licenc

Kérjük, győződjön meg róla, hogy megértette, hogy az itt közölt információkat szabadon bocsátjuk rendelkezésre, és hogy semmiféle megállapodás vagy szerződés nem jön létre Ön és az oldal tulajdonosai vagy felhasználói, a szerverek tulajdonosai, amelyeken az oldal található, az egyes Star Citizen Wiki közreműködők, a projekt adminisztrátorai, rendszergazdák vagy bárki más között, aki bármilyen módon kapcsolatban áll ezzel a projekttel vagy testvérprojektekkel, amelyekkel szemben közvetlenül az Ön igényei állnak fenn. Ön korlátozott licencet kap arra, hogy bármit másoljon erről az oldalról; ez nem keletkeztet, és nem jelent semmilyen szerződéses vagy szerződésen kívüli felelősséget a Star Citizen Wiki vagy bármelyik ügynöke, tagja, szervezője vagy más felhasználója részéről.

Nincs semmilyen megállapodás vagy megegyezés közted és a Star Citizen Wiki között az információ felhasználására vagy módosítására vonatkozóan a Creative Commons Attribution-Sharealike 4.0 International License (CC-BY-SA) licencen túl; és a Star Citizen Wiki senki sem felelős azért, ha valaki megváltoztat, szerkeszt, módosít vagy eltávolít bármilyen információt, amit a Star Citizen Wiki vagy bármely kapcsolódó projektben közzéteszel.

Védjegyek

A Star Citizen Wiki cikkeiben említett, használt vagy idézett védjegyek, szolgáltatási védjegyek, gyűjtőnevek, formatervezési jogok vagy hasonló jogok a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezik. Az itt történő felhasználásuk nem jelenti azt, hogy azokat bármilyen más célra felhasználhatod, mint ugyanarra vagy hasonló információs célú felhasználásra, mint amit a Star Citizen Wiki cikkek eredeti szerzői a CC-BY-SA licencrendszer alapján terveztek. Eltérő rendelkezés hiányában a Star Citizen Wiki nem támogatja és nem áll kapcsolatban az ilyen jogok bármelyik jogosultjával, és mint ilyen, a Star Citizen Wiki nem adhat semmilyen jogot az egyébként védett anyagok felhasználására. Az ilyen vagy hasonló testetlen tulajdon felhasználása a saját felelősségedre történik.

Joghatóság és a tartalom jogszerűsége

A Star Citizen Wikiben található információk közzététele sértheti annak az országnak vagy joghatóságnak a törvényeit, ahonnan ezeket az információkat megtekinted. A Star Citizen Wiki adatbázisát az Amerikai Egyesült Államokban és Europai Unioban található szervereken tárolják, és a helyi és szövetségi törvények által biztosított védelemre hivatkozva tartják fenn. Az Ön országának vagy joghatóságának törvényei nem biztos, hogy ugyanezt a fajta beszédet vagy terjesztést védik vagy engedélyezik. A Star Citizen Wiki nem bátorít semmilyen törvény megsértésére, és nem vállal felelősséget az ilyen törvények megsértéséért, amennyiben erre a domainre hivatkozol, vagy az itt található információkat használod, reprodukálod vagy újra közzéteszed.