Category:Alien Races

Category page

Több ismert érző faj található a Star Citizen és Squadron 42 világában.

Értelmes Fajok

Név Kapcsolódó Frakciók Leírás
Banu Banu Protectorate
Souli
Az emberiség első barátja a csillagok között, a Banu egy kereskedelmi- és kereskedelmi fókuszú faj, ahol minden bolygó egy független bolygó-államként működik a Banu Protectorate keretein belül. Ez a függetlenség ideális a kereskedők és üzleti vállalkozások számára, de katonai és rendőri erőik szervezetlenek és elszigeteltek.
Hadesian (kihalt) - Egy magas, több végtagú humanoid faj a Hades system-ben. A Hadesianok egy polgárháborúban pusztultak el.
Human Pre-UNE/UNE/UPE/UEE
Outlaws
Pirates
The Outsiders
Sand Nomads
People's Alliance
Dellin
Acheron
Az emberek az egyetlen jelenleg játszható faj és velük kerülünk a legtöbb interakcióba. Bár a Messer Era feszültsége óta nagy lépések történtek, sok faj még mindig óvatosan közelít az emberekhez.
Kr'Thak - A Kr'Thak egy idegen faj, amely korábban konfliktusban állt a Xi’an-okkal a Spirit Wars során. Azóta a két faj között feszült tűzszünet van.
Tevarin UEE
Tevarin Sovereignty (megszűnt)
Egy kihalófélben lévő faj, a Tevarinokat legyőzte és beolvasztotta az United Planets of Earth két háborúban (lásd Első és Második Tevarin Háborúk). Egy katonai faj, a Tevarinok a háborút és a harcot tisztelték, és bonyolult becsületkódexük volt.
Vanduul Számos Klán A Vanduul egy nomád harcos faj, amely a harc iránti vágyukkal és agresszív rajtaütési politikájukkal jellemezhető. 250 évnyi összecsapások és rajtaütések után, a Vanduul War 2945-ben kezdődött az emberiség és a Vanduul között.
Xi’an Xi’an Empire Egy hosszú élettartamú faj, a Xi’an egy számító, óvatos faj, jelenleg békében él az emberekkel.
Kins II Civilizáció Ismeretlen Elveszett civilizáció a Kins II-en. A Banu később letelepedett a bolygón, és csak romokat találtak.
Kvázi Civilizáció Ismeretlen Elveszett civilizáció a Quasi közelében a Terra-n.

Fejlődő Fajok

Név Élőhely Megjelenik
Orm Xis - Kellog Rendszer SC
Osoian Oso II - Oso Rendszer SC
Phare's Ape Etos - Osiris Rendszer SC
Ismeretlen (kihalt) Garron II - Garron Rendszer SC
Ismeretlen Genesis II - Genesis Rendszer SC

Pages in category "Alien Races"

The following 6 pages are in this category, out of 6 total.