Main Page

Revision as of 15:54, 20 September 2023 by Royken (talk | contribs)

👋 Üdvözöllek a Star Citizen Wikin

A Star Citizen és a Squadron 42 wiki 2016-ban lett alapítva. A Wiki fejlesztés és forditás alatt áll! Türelmedet kérjük.

Foundation Festival
Véget ér, 13 nap múlva

Szerkesztés megkezdése

A Star Citizen Wiki olyan emberek által készült, mint te! Légy bátor és kezdj bele itt!

Cikkek
Szerkesztés
July 18

Ezen a napon

Következő Események
2022
Lore Események
No info yet Kattints ide esemény hozzáadásához
Legújabb jelentős frissítések
Jellemzők Leírás
Frissített karakterkészítő
A Star Citizen játékos karakterkészítőjének átalakítása, beleértve egy új felhasználói felületet és további testreszabási lehetőségeket.'
Distribution Centers
Játéklehetőségeket kínáló új bejárható területek létrehozása vállalati ipari környezetben. Ez a kezdeti kiadás a létesítmények felszíni szintjeit tartalmazza, a földalatti területek egy későbbi frissítésben érkeznek.
Fauna - Kopion + Marok + Állat vadászat
A perzisztens univerzum benépesítése a Kopionnal és a Marokkal. Új küldetéseket tartalmaz a lények felkutatására, megölésére és testrészeinek megszerzésére.
FPS Loot Screen
Új képernyő bevezetése a kritikus tárgyak gyors lootolásához, ami megbízhatóbb inventory kezelést tesz lehetővé kiélezett helyzetekben.
Item Banks
Item Bank kioszkok hozzáadása a perzisztens univerzumhoz, lehetővé téve a játékosok számára, hogy FPS tárgyakat szerezzenek és tároljanak több helyen.
Arena Commander Frissítések - Új térkép + új módok + egyéni lobbik
Új Miner's Lament térkép és három kísérleti játékmód, köztük a Engineering Experimental és a Grav Royale(az utóbbi halasztva)
Személyes és helyhez kötött hangárok
Új technológia létrehozása, amely létrehozza a játékos hangárjának egy példányát, hogy lehetővé tegye a rakomány, a készlet és a járművek megszakítás nélküli kezelését. A személyes hangárok a játékos lakóhelyén találhatók, és lehetővé teszik a hangár belsejének testreszabását és szervezését.
mobiGlas Rework
A mobiGlas rendszer átdolgozása a Building Blocks használatára, ami a mobiGlas alkalmazások könnyebb fejlesztését is lehetővé teszi. Ez a frissítés tartalmazza a Home, a Maps, a Contract Manager és a Journal alkalmazások átdolgozását.
Map Rework + FPS Map System
Minimap implementálása a HUD-hoz, valamint belső térképek az FPS játékhoz. Továbbá, teljes UI + UX Starmap átdolgozás
Teherliftek és új küldetések - Teherfuvarozás
A teherliftek funkciót kihasználva, ebben a küldetéstípusban a játékosok nagy mennyiségű rakományt szállítanak, hogy mind az ECU-t, mind a hírnevet megszerezzék. Olyan rendszerek és tartalmak megvalósítása, amelyek segítségével a játékosok fizikailag be- és kirakodhatják a rakományt a hajóikra és hajóikról, a rakomány hangárokba, leszállóhelyekre, garázsokba és dokkolókollárokba történő szállítása révén
Visor & Lens HUD átdolgozás - dinamikus célkereszt
A vizor- és lencserendszerek átalakítása építőelemekké a nagyobb teljesítmény és rugalmasság érdekében.
Játékos interakciós élmény
A frissített játékos-interakciós élmény megvalósítása; a játékoshoz közvetlenül kapcsolódó, egymást kiegészítő funkciók és rendszerek holisztikus sorozata. A játékos állapota, a tárgyak állapota, a környezet állapota, valamint a játékvilággal és a benne lévő tárgyakkal való interakciókat ezek a rendszerek lefedik..
EVA T2
Javított EVA vezérlés és animációk a zéró-G-ben való simább haladás érdekében. Bevezeti a korlátozott EVA üzemanyagot és ösztönzi a Zero-G push/pull és a Multi-Tool vonósugár használatát.
Hírnév - Ellenségeskedés
A hírnévrendszer frissítése, hogy a játékosok a küldetéseken kívüli eszközökkel is befolyásolhassák hosszú távú hírnevüket a játékbeli szervezeteknél, például a hírnév csökkentésével az adott frakció egy tagjának megöléséért.
Járműmoduláris felépítés
Annak a lehetőségnek a bevezetése, hogy bizonyos járművek moduláris részeit fel lehessen cserélni, hogy megváltoztassák a funkciójukat. Ez a kezdeti kiadás az Aegis Retaliator torpedó- és raktérmoduljait tartalmazza, a jövőben további modulok és járművek kerülnek hozzáadásra.
Master Modes
Új üzemmódokat vezetünk be a járművekbe a sebességük, az alkatrészek és a szerepkör-specifikus funkciók kezelése érdekében. Ez a kiadás bevezeti a NAV és az SCM üzemmódokat, valamint az összes hajó teljes újrahangolását.
Replication Layer Update
A 3.21-es patch verzió során bekerült Replication Layer lekerül a játék szervereiről, és önálló szolgáltatásként fog működni. Rövid távon ez lehetővé teszi a szerver nagyobb mértékű helyreállítását összeomlás esetén. Ez egyúttal egy kritikus következő lépés a Server Meshing felé.
Image Upscaling
A GPU-felskálázás támogatásának megvalósítása, beleértve a DLSS-t, az FSR-t és egy házon belüli TSR megoldást.

Elérhetőségeink:

Discord
Patreon
Reddit
Közösségi oldalt keresel?
Egyéb nyelvek