Intergalactic Aerospace Expo 2953

Intergalactic Aerospace Expo 2953
Intergalactic Aerospace Expo 2953
Event típusJátékbeli
AltípusHajó kiállítás
SzervezőIntergalactic Aerospace Expo
HelyszínTobin Expo Center, New Babbage, microTech
Kezdés dátumaNovember 17, 2953 (2953-11-17)
Befejezés dátumaNovember 30, 2953 (2953-11-30)
Koncept eladásTBD
EmléktárgyakJátékon belüli ruházat, hajómodellek, érmék;
Lásd Commemorative items
Free-fly eventIgen
Ingyenes bérlésIgen (48 óra)
Készletkorlátozott hajó eladásIgen; LásdStock limited ship sale
IAE weboldalIAE2953

A Intergalactic Aerospace Expo 2953 egy közelgő 14 napos hajókiállítás, amelyet a Tobin Expo Center-ben, New Babbage-ben rendeznek meg. Az expo egy évente megrendezésre kerülő esemény, amely különböző gyártók hajóit hozza össze, hogy több expócsarnokban kiállítsák őket. Az előző évekhez hasonlóan az eseményt egy ingyenrepüléssel összekötött eseményhez kötötték, amely lehetővé teszi a Játékcsomag nélküli játékosok számára, hogy ingyen játszhassanak, és a kiállított hajók ingyenes bérlését is felajánlják minden játékosnak. Az eseményen hagyományosan több új jármű bejelentése is elhangzik.

Az esemény során egy vagy több gyártó szerepelt a napokban. Ezeknek a gyártóknak a hajói és járművei ezután a Pledge Store-ban is elérhetőek voltak, lehetőséget adva a játékosoknak, hogy olyan járműveket szerezzenek be, amelyek egyébként az év többi részében nem voltak elérhetőek. Ez az esemény általában a legnagyobb bevételi forrás a zálogdíjakból egy évben, és nagy lökést ad a játék finanszírozása számára.

Ship showdown/Hajó-bemutató

Az esemény az évente megrendezett Ship Showdown utódja. A showdown során a támogatók szeptember hónapban minden fordulóban szavazhattak a kedvenc hajójukra. Az idei év győztes hajója a Corsair volt, amelyet a Vulture, Redeemer, 600i Explorer követett. Ezeket a hajókat a 10. napon az expón fogják kiemelni.[1]

Készlet korlátozott hajó értékesítés

Az eseményen a Pledge Store korlátozott készletű hajóinak eladására is sor kerül. Ezek a hajók "exkluzívnak" számítanak, ezért csak korlátozott mennyiségben, kis idő alatt kerülnek értékesítésre. Minden raktárkorlátozott hajó számlaszámonként 1 darabra korlátozódik, és több hullámban lesz elérhető. Az ütemterv a bejelentés után következik.

Emléktárgyak

A Ship Showdown-ra bejutott hajók tulajdonosai általában kapnak egy különleges tárgyat, és minden más támogató is kap egy különleges tárgyat. Ezt az eseményhez közelebbi időpontban jelentjük be.

Showcase menetrend

November 17-től kezdődően minden nap egy vagy több hajógyártó 48 órán keresztül lesz jelen az expó csarnokaiban. A váltások naponta 16:00 UTC-kor történtek. A Tobin Expo Center minden egyes kiállítóterme átfedő 48 órás blokkokban volt jelen.

Dátum Gyártók Járművek Terem Jelvény
1. Nap / November 17 Gatac Manufacture, Aopoa, Banu Souli, Esperia TBA Apex
2. Nap / November 18 Aegis Dynamics TBA Zenith
3. Nap / November 19 Crusader Industries, Tumbril TBA Apex
4. Nap / November 20 Origin Jumpworks TBA Zenith
5. Nap / November 21 Drake Interplanetary TBA Apex
6. Nap / November 22 Argo Astronautics, Greycat Industrial, Kruger Intergalactic, Consolidated Outland TBA Zenith
7. Nap / November 23 Anvil Aerospace TBA Apex
8. Nap / November 24 Musashi Industrial and Starflight Concern, Mirai TBA Zenith
9. Nap / November 25 Roberts Space Industries TBA Apex
10. Nap / November 26 Best in Show, Weapons and Armor showcase Corsair, Vulture, Redeemer, 600i Explorer Zenith
November 27 - 30 Finálé Az összes hajó, amely korábban az expó ideje alatt is elérhető volt, bérelhető lesz a bérleti kioszkokon keresztül. Zenith

Whitley útikalauza

Az eseményt valószínűleg a Whitley's Guide fogja közvetíteni a műsorvezetővel, Jax McCleary, aki állítólag még mindig a Pyro rendszerben tartózkodik az előző évi szökése után.

Az eddigi ismeretek alapján, sajnos idén IAE-re nem készültek Whitley's Guide felvezető videók Jax McCleary-el. Idén az animációs prioritást a SQ42 fejlesztése igényelte.

Galléria

Referenciák

  1. Ship Showdown 2023 winners. Retrieved 2023-10-27