Update:Star Citizen Alpha 3.20.0

Star Citizen build scheduled for 2023-09-19
Upcoming
est.2023-09-19 - 1 nap
Ship Trespass

A Star Citizen Alpha 3.20.0 a Hull C teherhajót és számos Arena Commander fejlesztést ad a játéhoz. Emellett, eltávolítja a Port Olisar állomást, helyére a Seraphim Station kerül. [1]

Főbb változások

Feature Description
Seraphim Station
A Port Olisar helyére készült Seraphim Stationben megtalálhatóak az összes kényelmi funkciók más R&R állomásokhoz hasonlóan, például egy klinika, szállítmányozási, biztonsági, és étkezési lehetőségek.
Fizikalizált rakomány fejlesztések
Új funkciók hozzáadása, amelyek a MISC Hull-C hajóhoz szükségesek. Ezekbe beletartoznak az automatizált rakomány feltöltések az űrállomásokon, és különböző SCU konténer méretek 32 SCU-ig.
Kerekes jármű kezelési fejlesztések
Frissítések és javítások a jelenlegi földi kerekes járművek kezeléséhez tartozó paramétereiben és szimulációjában, amely jobban elkülöníti egymástól egyes földi járművek kezelését és érzését.
MISC Hull C
Minden feladat, miszerint dizájn, tervezés, hang, és tech elkészülte a MISC Hull-C nehézteherszállító hajó játékba kerüléséhez.
Mirai Fury LX
A Fury LX versenyhajó implementálása, amely a Xi'an hajók stílusát követi
Tumbril Storm
Egy könnyű, felderítő egység, a Tumbril Storm egy fürge egyszemélyes tank nagy manőverező képességgel és jelentős tűzerővel a méretéhez képest
Crusader C1 Spirit és A1 Spirit

A hajók sorozatá t lezárva a C1 Spirit teherhajóval és az A1 Spirit könnyű taktikai bombázóval

Arena Commander: Kezelőfelület Frissítés
Lecseréli a jelenlegi Electronic Access kezelőfelületet. Ennek köszönhetően egyszerűbb lesz a játékmódok, járművek, felszerelések váltása, ezenfelül a lobbik készítésének kellemesebb élménnyé tétele, illetve a fejlesztőknek egyszerűbb az extra játékmódok hozzáadása és szerkesztése.
Arena Commander: Új Versenypályák
Bizonyítsd a versenytudásod az Euterpe Icebreaker, Miner’s Lament, The Snake Pit és aYadar Valley pályákon, ezen kívül a Persistent Universe-ből bekerült pár pálya az elsők közül, illetve a Halloran Circuit - egy teljesen új versenypálya a New Horizon Speedway-en.
Arena Commander: New Horizon Speedway Átdolgozás
A Star Citizen egyik legrégebbi helye megkapja a várva várt frissítését. A három Murray Cup versenypálya a New Horizon Speedway-en átdolgozott vonalvezetést kaptak, és át lettek helyezve az üdülőbolygóra, Green-re, az Ellis Rendszer 3. bolygójára.
Arena Commander: Új Légiharc Pálya - Jericho Station
Stanton rendszerben lévő INS Jericho debütál, mint a legújabb hely az összes légiharci játékmódokhoz az Arena Commander módban. Ebben a valódi nulla-g nyílt terepen a játékosok kevés zavaró tényezővel és hatalmas erővel harcolhatnak egymással az egyik legegyszerűbb pályánkon.
Arena Commander: Új Elimination Pálya - Echo11
Az FPS pálya, Echo11, előzőleg csak a Control játékmódhoz volt elérhető, mostantól Elimination módhoz is van egy külön verziója.
Arena Commander: Kisérleti Játékmódok
Ezek a limitált idejű játékmódok az egyszerű csavaroktól a teljesen új módokig terjednek. Ez nem csak arra lesz jó, hogy az új játékmódokat minél gyorsabban a játékosok kezébe adjuk, hanem nélkülözhetetlen statisztikát és adatokat is könnyebb gyűjteni specifikus cselekvésekről, felszerelésekről, járművekről, és egyéb fejlesztés alatt álló funkciók.
Arena Commander: Új Légiharc Pálya - Winner's Circle
A New Horizon Speedway pályák mellet a régóta várt atmoszferikus légiharci pálya következik. Harcolj a földhöz hasonló atmoszférában a Green-en, az Ellis Rendszer 3. bolygóján.
Arena Commander: Új Pálya - Security Post Kareah
Az egyik Persistent Universe-ből átemelt pálya a Security Post Kareah, ahol az összes Arena Commander játékmód játszható, mind az FPS módok, mind a Légiharc módok (kivéve a Classic Race).
Új Küldetések - Roncsbontási megbízások: Eltitkolás
A játékosokat megbízzák egy bűncselekményben használt hajó banda-jelzéseinek és festésének eltávolítására, amelyek miatt nem akar a banda lebukni. A biztonsági erők szintén keresik a hajót, hogy megerősítsék az elkövetőt és vádat emeljenek ellene.
HDR Támogatás
HDR támogatás, a szélesebb fény és színtartomány érdekében
  1. Roadmap. Retrieved 2023-05-03