Hull C

Large ship manufactured by Musashi Industrial and Starflight Concern
Gyártás állapota
Hull C
GyártóMusashi Industrial and Starflight Concern (MISC)
SzerepkörHeavy Freight
Hangar típusaLarge (S5)
SzériaHull
Helyettesítő járműHull A, C2 Hercules Starlifter
Általános adatok
Legénység2 – 4
Raktér4,608 SCU
Költségek
Vételár
Nem elérhető
Bérlés
Nem elérhető
Standalone
$350
S. orig.
$200
Elérhetőség
Time-limited sales
Igénylés
Not available
Bérlés
Nem elérhető
Specifikációk
Hosszúság125 m
Szélesség55 m
Magasság55 m
Harci sebesség- m/s
Max sebesség- m/s
Tömeg886,930 kg

A MISC Hull C-t gyakran nevezik a galaxis legelterjedtebb hajójának. Valóban, ez a legtöbbet gyártott hajó a Hull sorozatból, és sokan a legsokoldalúbbnak tartják. A Hull C a kisebb egyszemélyes transzporterek és a többi szuperszállító között helyezkedik el, a Hull C a nagyobb hajók kiterjedt modularitását kínálja, miközben megtartja a manőverezőképesség látszatát.[1].

A Hull C rakománykapacitása 144 32-SCU konténer teljes terheléssel. Ezek a minimálisan felszerelhető méretű konténerek a RAFT, Hull C, Hull D és Hull E hajótestekhez.[2].

Description

A MISC cargo Hull sorozat C modellje tökéletes egyensúlyt teremt a teherszállítás és a védhetőség között. A rendkívül konfigurálható MISC Hull C szinte bármilyen szállítási feladathoz igazítható, és a teherhajók kapitányai számára a megbízhatóság mércéjévé vált az ismert űrben.

Specifikációk

Propulsion
Component Manufacturer Model Size (Max) # per mount x Total
Fuel Intakes
TBD L Fuel Intake Large (Large) 1 x 2
Fuel Tanks
L Fuel Tank Large (Large) 1 x 2
Quantum Drives
TBD L Quantum Drive Large (Large) 1 x 1
Jump Modules
TBD L Jump Module Large (Large) 1 x 1
Quantum Fuel Tanks
L Quantum Fuel Tank Large (Large) 1 x 1
Thrusters
Component Manufacturer Model Type # per mount x Total
Main Thrusters
Main Thruster Main x 8
Retro Thrusters Retro x 4
Maneuvering Thrusters
Fixed Maneuvering Thruster Fixed x 12
Weaponry
Component Manufacturer Model Details Size (Max) # per mount x Total
Weapons
TBD Weapon TBC () x 1
Turrets
TBD Weapon TBC Remote TBD (3) 2 x 1
TBD Weapon TBC Remote TBD (2) 2 x 3

Ajánlólevél

"A MISC Hull C a történelem egyik legkelendőbb teherhajója... de a leghíresebb Hull C egyáltalán nem is igazi szállítóhajó. Minden versenyrajongó ismeri a rettegett Ship X-et. A folyamatosan változó, rikító színekre festett és látszólag menet közben változtatni képes Star-Craft azonosítószámát, a Ship X úgy tűnik, hogy versenyről versenyre járja a galaxist, és trágár és bizarr szlogeneket mutat az összegyűlt tömegnek. A holohálózat mindig körbevágja a hajót, de mindenki számára ismerős látvány, aki valaha is részt vett személyesen egy nagyobb versenyen. Nyilvánvaló, hogy az X hajó nem szállít rakományt, mivel teljes gőzzel menekül, amikor a jelenlétét észreveszik a pályabírók..."

- Dr. Jave Malloy, versenyzői történész

Model

Széria változatok

A vállalat története során a MISC üzleti tevékenységének nagy része a nehézipari részlegének termeléséből származott. A MISC-HI elsősorban a Hull sorozatú, konfigurálható ömlesztett szállító űrhajókért felelős, amelyek mindenütt jelen vannak az UEE űrben. Ezek a robusztus, moduláris hajótestek képezik az emberi vállalati hajózás többségének alapját. Váratlan népszerűségük a Xi'an nép körében valószínűtlen üzleti kapcsolatot eredményezett (és utánzók sorát a határ túloldalán).

Amikor 2802-ben elindult a vonal, négy szabványos modell volt a hatékony Hull A-tól a gigantikus Hull D-ig. A Hull sorozat gyorsan forradalmasította a csillagközi áruszállítást, ami a dokkok és a rakományfeldolgozási folyamatok szabványosításához vezetett az egész UEE-ben. Ez messzemenő tovagyűrűző hatásokat eredményezett, többek között több mint egy tucat külső céget alapítottak, vagy jelentősen megváltoztatták a fókuszt, hogy támogassák a Hull konstrukciót, például az Argo Astronautics elindította a rövid hatótávolságú teherhajók MPUV termékcsaládját. 2820-ban a MISC kifejlesztett egy ötödik "szuper teherhajót", a Hull E-t, amely azóta a bolygóközi ömlesztettáru-szállító eszközzé vált, és a dokkok galaxisszerte éjjel-nappal szállítják a teherkonténereket a hatalmas hajókról.[3]

Kép Név Leírás
Hull A A legkisebb, legolcsóbb Hull. A Hull A nagyszerű azok számára, akik csak most indulnak el egyedül a galaxisban.
Hull B A Hull B egy masszívabb megoldás, amelyet leggyakrabban a MISC saját Freelancer-jéhez hasonlítanak. De míg a Freelancer nagy hatótávolságú felderítésre és egyéb feladatokra van felszerelve, addig a Hull B tisztán teherszállító.
Hull D A Hull D egy masszív, masszív vázra épített hajóval indítja a spektrum nagyobbik végét.
Hull E TA Hull sorozat végső kiadása. A hajó az egyik legnagyobb játékos tulajdonában lévő hajó a játékban, és annyira masszív, hogy megfelelő tervezést és felkészülést igényel az általa megtett utakra.

Galléria

Fejlesztés

A Hull C egy 34 millió dollár értékű projekt, amely eredetileg a bűnügyi szállításra összpontosított.[4]

Lásd továbbá...

  • Q&A: MISC Hull C

Referenciák

  1. Hull C Store page. Pledge Store
  2. Q&A Argo RAFT. Engineering - Comm-Link. Retrieved 2021-11-25
  3. Ben Lesnick. "Manufacturer feature: MISC". Jump Point. Vol. 10 no. 4. pp.18. Retrieved 2022-12-12.
  4. Letter from the Chairman: $34 Million. Transmission - Comm-Link