Update:Star Citizen Alpha 3.22.0

Star Citizen build released on 2023-12-14
Released
2023-12-14 - 4 hónapja ago

Star Citizen Alpha 3.22.0 (Wrecks to Riches) a Star Citizen egyik legfontosabb frissítése. Ez a frissítés több játékmenet-frissítést hoz a játékosoknak, többek között új hajókat, felfedezhető elhagyott településeket, szerkezeti roncsfeldolgozást, és egy teljes körű Arena Commander kiegészítést.

Jelentősebb frissítések

Jellemzők Leírás
Játékos haj frissítése A Star Citizen karakter testreszabójának frissítése a Squadron 42 20 frizurájával. Ez hosszú hajat, összekötött hajat és a meglévő rövid frizurák frissítéseit tartalmazza.
Új Elhagyott települések Játékos és társadalmi elemeket egyaránt tartalmazó települések, amelyek a Stanton vadonban a Rastar eszközzel terjedtek el.
Salvage - Szerkezeti
A hajókról megmentett nagyméretű fémdarabok finomítható anyaggá történő átalakításának képessége. Ehhez az olyan roncsfeldolgozók, mint a Vulture és a Reclaimer, található darálórendszereket fogják használni.
Inventory - Cargo konténerek A funkció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy tárgyakat és kisebb rakománykonténereket tároljanak a nagyobb rakománykonténerekben.
Arena Commander: New Map - Bloodshot Ridge Stanton egyik új elhagyatott települése csatlakozik az Arena Commander-hez minden FPS-módban és minden repülési módban (kivéve a Classic Race és a Pirate Swarm).
Arena Commander: New Map - Maker's Point Hurston durva és viharos települése, Maker's Point az Arena Commander összes FPS-módjába bekerül.
Arena Commander: Multicrew & Spawn Locations Az összes pálya frissítése, hogy az új Spawn Location rendszert használja a spawn kiválasztásához. Ez a frissítés lehetővé teszi a Multicrew régóta várt bevezetését a Squadron Battle, a Pirate Swarm, a Vanduul Swarm, a Team Tank Battle és a Free Flight játékokban.
Aopoa San'tok.yāi
Az Aopoa közepes vadászának,a San'tok.yāinak az építése, kiegyensúlyozása és a játékba implementálása.
Origin X1
Az Origin X1 nevű légpárnás földijárművének megépítése, megvalósítása és kiegyensúlyozása repülésre kész járműként.
Origin X1 Velocity
Az Origin X1 Velocity nevű légpárnás földijárművének megépítése, megvalósítása és kiegyensúlyozása repülésre kész járműként.
Origin X1 Force
Az Origin X1 Force nevű légpárnás földijárművének megépítése, megvalósítása és kiegyensúlyozása repülésre kész járműként.

Patch Notes

Alpha Patch 3.22.0 megjelent, és már tesztelhető a LIVE környezetben! A patch mostantól elérhető: VERSION 3.22.0-LIVE.9003376.

Erősen ajánlott, hogy a játékosok töröljék a USER és Shader mappákat a nyilvános klienshez a patchelés után, különösen, ha furcsa karakter grafikai problémákkal vagy töltés közbeni összeomlással találkoznak. A USER mappa (alapértelmezett telepítések esetén) a C:\Program Files\Roberts Space Industries\StarCitizen\LIVE címen található. A Shader mappák itt találhatók %localappdata%\Star Citizen.

 • Short Term Database Reset: Igen
 • Long Term Persistence Data Base Reset: Nem
 • Kezdő aUEC: 20,000

Ismert problémák

 • A San'tok.yai és az X1 repülési tuning nem teljes, és ezért ez egy későbbi kiadásban lesz elérhető.
 • AC - A játékos elakadhat a "Kilépés a menübe" üzenetben, amikor megpróbál kilépni az AC bármelyik offline módjából (Megoldás: Nyisd meg a konzolt a ~-vel, írd be a 'quit' szót és nyomd meg az Entert).
 • A Final Boss NPC nem fog spawnolni az Illegal Retrieve Consignment Mission alatt (a legális verzió továbbra is helyesen spawnol).
 • PU - Actor / UI - A karakter fej nélkül, EVA célkereszttel mindig a képernyőn jelenik meg
 • Multivehicle - PU - Hajók / Járművek / Fegyverek - Rakéták, bombák és torpedók azonnal eltűnnek, miután a játékostól rövid távolságot megtettek.
 • PU - Stanton - Földalatti létesítmény / UGF - AI - AI ellenségek megrekednek a gyalogló animációban.
 • Stanton - Tractor Beam / Physics / Cargo - Néha, amikor a vonósugárral rakományt mozgatsz a hajón belül, a rakomány elpattan a hajón kívülről.
 • Stanton - Spawn Closet - Mission Content / AI - Az ellenséges mesterséges intelligencia a tervezett spawn pontok határain kívül is spawnolhat.
 • Stanton - Mission Feature - UGF missions - Az UGF bunker küldetésben a maradék ellenséges AI nem spawnol be.
 • Pu - Vehicles - Repair services - Nem lehet javítani soft deathes hajókat
 • Multivehicle - PU - Vehicles - Az állomáshoz való dokkoláskor a dokkoló kar nem nyúlik ki.
 • PU - Stanton - ASOP / Fleet Manager - ATC - Ha egy hajót visszaszerzel, az a hozzá rendelt hangáron kívül is spawnolhat.
 • PU - Stanton - Area18/GrimHex - Locations / Inventory / Respawn - A játékos elveszíti a felszerelését és a felszerelt tárgyakat, miután meghal a fegyverszüneti zónában.
 • Multivehicle - PU - Vehicles / UI - Vehicle HUD - Amikor a rakéták feltöltődnek, a felhasználói felület nem frissül, hogy tükrözze, mikor állnak készen a kilövésre.
 • PU - Stanton - Actor - Player Spawning - Több helyszín - Ha több játékos próbál egyszerre bejelentkezni ugyanarra a helyszínre, akkor ugyanazt az ágyat kaphatják; azok, akik az első játékos után spawnolnak be, elakadnak.
 • Origin 890 Jump - PU - Vehicles - Fleet Manager - Amikor egy járművet a 890J hangárjában landolnak, a 890J már nem tudja helyesen elrakni az ASOP/Fleet Manager segítségével vagy a kijelentkezéskor.
 • PU - Tractor Beam / Physics - Ha több játékos ugyanazzal a cargo-konténerrel kölcsönhatásba lép egy vontatósugárral, előfordulhat, hogy a játékosok vontatósugara már nem működik megfelelően a konténerrel.
 • Multivehicle - PU/AC - Vehicles / Weapons / Ship Components - Minden energia alapú fegyver "0/0" a lőszerszámban jelentik meg a frissen lekért hajókon, és nem tudnak vele tüzelni.
 • Multivehicle - Vehicles / UI - Inner Thought - A játékos nem tudja elhagyni a hajót a PIT "Ülés elhagyása" opció használatával.

Új funkciók

Helyszínek

 • További elhagyott települések
  • 15 új elhagyatott település beillesztése küldetésekkel, társadalmi elemekkel és boltokkal. Ezek az új lakott települések Hurston és microTech vadonjaiban a Rastar eszközzel, az új és meglévő eszközök nagyobb, kibővített könyvtárával terjednek el. Néhány helyszín a Starmapon keresztül érhető el, míg más új települések diszkrétebbek, és a küldetések mögött jelennek meg. Ezeken a helyszíneken minden NPC semleges, független civilekből és a Dusters frakció tagjaiból álló lakosságot alkotnak, és frissítve lettek az új hajtech és frakciós ruházat használatához.
 • Új Hurston helyszínek: Zephyr, Maker's Point, Ludlow, Pickers Field, Finn's Folly, Weeping Cove, Cutter's Rig és Rappel.
 • Az új MicroTech helyszínek közé tartoznak: Frostbite, Razor's Edge, Bloodshot Ridge, Harper's Point, Astor's Clearing, Moreland Hills és Dunboro.

Játékmenet

 • Salvage: Szerkezeti
  • A hajókból kinyert nagyméretű fémdarabok finomítható anyaggá történő átalakításának képessége.
  • A szerkezeti roncsfeldolgozás következő lépés a roncsfeldolgozói szakmában. Kezdetben a két salvage hajó, a DRAKE Vulture és az AEGIS Reclaimer további funkciókat kap. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes hajókat alakítsanak át RMC és Construction Components nyersanyagokká, amelyeket eladhatnak vagy a töltőállomás segítségével több tárgy készítésére használhatnak. A salvage hajókon tárolt anyagok tárolásának módját is frissíti. Bevezeti a "belső raktár" fogalmát, ami egy puffer a hajóban, ami megtelik. Ez a puffertároló mérete a salvage hajó méretétől fog függeni, a Reclaimer 240 SCU puffert kap, míg a Vulture 13 SCU puffert. Ha megtelt, a puffer tárolót ki kell üríteni a töltőállomás segítségével. A Reclaimer tulajdonosok számára a mentési mód csak a másodpilótaülésből működtethető. A Reclaimer begyűjtő terminál mostantól képes 1, 2, 8 és 16 SCU méretű teherkonténereket exportálni.
  • A salvage funkció mostantól több szegmensre oszlik, miután belépett a salvage módba (alapértelmezett billentyűkombináció: M): (Alapértelmezett billentyűkombináció: G): A jelenlegi Salvage rendszer a hajók burkolatának eltávolítása. Ha a burkolat nincs "lekaparva", akkor a 2-3. lépésre való áttéréskor az anyag elveszik a folyamat során. Fracturing Mode (Törésmód) (Alapértelmezett billentyűkombináció: RightAlt+W): Ez az üzemmód az ép hajókat vagy elhagyott hajókat kisebb darabokra bontja Felbomlás (Alapértelmezett billentyűkötés: RightAlt+S): Ez az üzemmód a nyersanyagot a széttört darabokból fogja előállítani A törésmód elindításához egy hajón mutass a törni kívánt hajóra, és lépj be a törésmódba. A törés üzemmód elindítása után a hajó a hajó méretétől függően egy bizonyos időn belül darabokra fog törni. A Szétesés mód indításához mutasson a hajó újonnan töredezett részeire, és kapcsolja be a Szétesés módot, hogy a darabokat széttörje, és összegyűjtse őket a hajója salvage puffer tárolójába. A törés/felbomlás mező bontási sebessége lineárisan arányos a pozíció és a távolságok alapján. Amint a begyűjtött anyag megtöltötte a pufferraktárat, a töltőállomáson töltsön meg egy dobozt, és mozgassa a hajó rakományrácsára.
 • Inventory: Konténerek: Nyitható rakománykonténerek
  • A 3.22 új, nyitható rakománykonténereket ad hozzá, amelyekben a játékosok árukat és tárgyakat tárolhatnak. Ezeket az új 1, 2, 4 és 8 SCU-s konténereket boltokban lehet megvásárolni és eladni, és a helyed leltárából a hajód rakományrácsába dobhatod. Ezek az új teherkonténerek lehetővé teszik a tartalmak külön-külön történő értékesítését, valamint magukat a konténereket is, ebben az esetben az eladatlan tartalmak a konténer leltárába kerülnek.
  • Ez magában foglalja a vontatósugarakkal kapcsolatos munkát is, amely lehetővé teszi, hogy a rakományt a rakományrácsokra rögzítsék, amikor a hajó az ajtó integritása miatt zárva van. Ez azt jelenti, hogy amíg az integritás megfelelő, a rakományt nem lehet eltávolítani a rakományrácsokról, kivéve a tulajdonos vagy a párttagok által. Törvénysértésnek minősül, ha egy megfigyelt zónában a rakományrácsról ellopják.

Hajók és járművek

Funkciófrissítések

Karakterek

 • Játékos haj frissítés
  • A Star Citizen karakter testreszabójának frissítése 20 frizurával a Squadron 42-ből, a legújabb hajtechnológiánk segítségével. Ez magában foglalja az új, hosszabb frizurák hozzáadását, valamint a meglévő rövid frizurák frissítését és módosítását.

Helyszínek

 • Frissített MicroTech helyszínek sűrűbb erdőkkel
 • Megnöveltük a Crusader bolygó Comm Array hatótávolságát, hogy az egész bolygót lefedje.

Játékmenet

 • Procedurális fegyver visszahatás és FPS harci egyensúly
  • Procedurális fegyver célzási visszahatásának bevezetése az FPS-harcban. Ezzel a frissítéssel átdolgoztuk a fegyverek többségének visszarúgását, hogy a CitizenConon bemutatott új és továbbfejlesztett procedurális visszarúgás eszközt használjuk, ez javítani fogja a fegyverek homokozójának sokszínűségét, lehetővé téve minden fegyver számára, hogy különlegesebb és hiányosabb szerepet töltsön be, miközben intenzívebb vizuális visszarúgást tesz lehetővé. Összességében a fegyverek játékában és érzésében nagyobb változatosságot fogsz találni, olyan finomításokkal, mint például a fegyverek következetes visszarúgási mintázata és az ADS-szóródás eltávolítása. - Teljes fegyver-újrafeldolgozás: Az Arclight pisztoly teljes átdolgozáson esett át, és mostantól egy sorozatlövő pisztoly, egy alt tüzelési móddal, az egyszeri tüzeléssel. Az LH86 Pistol mostantól teljesen automata. - Tűzgyakorisági változások: Demenco, S71 és P4AR mind átdolgozásra kerültek, hogy növeljék a tűzgyorsaságukat. A Lumin V robbanáskésleltetése csökkent. - Erőreakció frissítések: Az erők egy sor fegyveren át lettek finomítva, hogy a kiütések csak olyan helyzetekben következzenek be, ahol "úgy érezzük", hogy annak meg kell történnie. Ennek a megtántorodások és leütések általános csökkenéseként kell megjelennie. - További változtatások közé tartozik a mesterlövészpuskák kiegyensúlyozása, hogy a nehéz páncélzatú játékosok ne kapjanak 1 lövést, ha egy mesterlövészpuskával találják el őket, miközben ez továbbra is megtörténhet a közepes páncélzatot viselő játékosokkal. A fegyveregyensúlyi változtatásokkal együtt a játékosok egészségét, a sebzésmódosítókat és az orvosi eszközöket is módosítottuk, hogy növeljük a megölési időt (TTK). - A sebzésmódosítókat úgy állítottuk be, hogy következetesebb tűzharcokat és időket tegyünk lehetővé. Eltávolítottuk a megnövekedett állóképességi költségeket a végtagok alacsony HP-állománya esetén. Eltávolítottuk a mozgássebesség büntetést, ha a végtagok HP-állománya alacsony. Az orvosi tollak mostantól teljesen meggyógyítják a játékosokat. Ez összességében az első passz nagy passz az új TTK cél felé, az FPS csapat nagyon várja a visszajelzéseket arról, hogy hogyan érzed magad a jelenlegi értékekkel kapcsolatban!
 • Tractor/Vontatás UI frissítések
  • Számos UI-pozíciós változtatást hajtottunk végre az olvashatóság javítása érdekében. Több frissítés a következőket tartalmazza: A tornyokba rejtett gáz/karabély widgetek, a vontatási UI méretezése, a torony orientációs visszajelzései markánsabbak, a radarsík nagyobb perspektívája, a távolsági sáv olvashatóságának javítása.
 • Hajó bányászati mérleg passzus
  • A hajókon bányászható csomópontok skálázásának kiigazítása, hogy a bányászat kissé közelebb kerüljön a Prospector nehézségekhez.
 • Új járművek hozzáadása a PU boltokhoz: MIRAI Furys, és MISC Hull C
 • A páncélboltok árai mindenhol megemelkedtek. (Kivéve a Flight Suitok és Undersuitok)

Hajók és járművek

 • A legtöbb motoron már eltávolították a pajzs alkatrészeket
 • A gravlev járművek mostantól szárazföldi járműveknek számítanak, amikor az ASOP terminálokon spawnolnak.
 • Beállított rugómerevség a lebegő motoroknál

Fegyverek és tárgyak

 • A Behring FS-9 ballisztikus LMG lőszermennyiségét 75 lőszerre frissítették.
 • Az R97 shotgun 18 lőszerre frissült.
 • Csökkentették a Ksar ballisztikus mesterlövészpuska lövedékének sebzését és sebességét.
 • Csökkentette az LH86 pisztoly sebzését.

Core Tech

 • Front-End stílusfrissítés
  • Frissített menücím szöveg, színek és logók. Frissített gombstílusok és gombállapot-változtatások (üresjárat/felül/le/le/letiltva), hozzáadott üzenetküldés és UI-információk a Barátok / Party / értesítési listákhoz. A másodlagos címtípusok méretének frissítése (pl.: Elsődleges lakóhely és Jelenlegi hely címek). Frissített frontend tooltips magyarázatot, hogy miért nem lehet egy szervert megváltoztatni, hogy tartalmazza az összeomlás helyreállítását, valamint a harci naplózást.
 • AI On Foot teljesítmény-optimalizálás

Bug Fixek

 • Javítottunk egy olyan problémát, ami miatt sok AI az UGF helyszíneken átesett a padlón és a lépcsőkön
 • Javítottunk egy olyan problémát, ami miatt az AI ellenségek lassan reagáltak a játékos helyzetére és akcióira.
 • Javítottunk egy olyan problémát, ami miatt az entitások, például a rakományos ládák minden hajófelvonón csúszkáltak az animáció alatt.
 • Javítottunk egy olyan problémát, ami a tervezettnél nagyobb mértékben növelte az entitások számát az Orisonba való betöltéskor.
 • Javítottunk egy olyan problémát, ami miatt az ellenséges hajók csak akkor spawnolnak be, ha a játékos 12 km-en belül van tőlük (most már több mint 20+ KM-nek kellene lennie).
 • Javítottunk egy olyan problémát, ami miatt a járművek a tervezettnél sokkal rövidebb távolságra áramlottak ki.
 • A játékos hajók nem tűnhetnek el többé és nem rekedhetnek véletlenszerűen a játékosok az űrben Quantum Travelling során.
 • Javítottuk a szabadúszó pilótafülke és a hátsó rámpa látóterének és megvilágításának problémáit.
 • Az alsóruhák nem veszhetnek el véglegesen, ha sisakot veszel fel.
 • További javítások a kerekes földi járművek folyamatos vibrálásának megoldására, amikor a légtérben állnak.
 • Javítottunk egy problémát, ami miatt a játékosok egészségkárosodása nem megfelelően jelent meg a színész állapot UI-ján a kliens oldalon.
 • Javítottuk, hogy sok helyen "cserélj ki engem golyókkal" az erdei biomok körül a MicroTech-en.
 • Javítottuk, hogy a Structural Salvage AR progresszió animációja a kliensben nem játszódott le helyesen.
 • Javítottunk egy olyan problémát, ami miatt a játékosok időnként kikerültek a streaming sugarából, ami miatt a terület nem streamelt, és ütközéses problémákkal visszaáramlott.
 • Tumbril Storm AA rakétakészlete mostantól megváltoztatható a VMA-ban a Storm számára.
 • Javítottuk a Structural Salvage AR progresszió animációját a kliensben
 • A New Deal Ship Shop mindkét NPC-je nem használhat többé azonos hangkészletű dialógust
 • A hordágyak az orvosi kirakodóhelyek liftaknájában már nem hiányozhatnak.
 • A Greycat STV utasülésnek mostantól helyes interakcióval kell rendelkeznie.
 • A játékosoknak mostantól a [W] gomb megnyomásával el kell tudniuk hagyni az üléseket a tranzit siklóban.
 • A Lorville-i villamos alagútjai már nem tűnnek egyszínű feketének, miután a villamos elindult.
 • Javítottunk egy olyan problémát, ami miatt az Argo SRV néha nem tudta újra bekapcsolni a vontatósugarat egy földi járművön.
 • A Vulture pilótafülkéjének üvegét többé nem takarhatják el a fények, ha bármilyen nem alapértelmezett színárnyalatot alkalmaznak.
 • A 18-as körzetben a teljes "aszfalt" felület a talajszinten nem hiányozhat többé ütközéskor.

Technikai

 • Javított 6 kliens összeomlás
 • 5 szerver összeomlás javítása
 • Javítottunk egy szerviz összeomlást
 • Kijavított egy kliens holtpontot

Arena Commander 3.22 Patch Notes

Az Arena Commander 3.22 számos izgalmas, új játékmódot vezet be, köztük a várva várt Multicrew Gameplay-t, vadonatúj kísérleti módokat, a Master módok következő verzióját, valamint rengeteg új életminőséget, egyensúlyt és eredményt. Nézzétek meg az összes részletet alább, és várjuk, hogy együtt játszhassunk veletek! o7

 • Multicrew & Spawn helyek
  • A Multicrew végre megérkezik az Arena Commanderbe. Tapasztald meg a Multicrew játékmenetet a Squadron Battle, Team Tank Battle, Free Flight és Swarm módokban. Spawnolj toronyként vagy legénységként, és küzdj meg ellenfeleiddel. Ne felejtsd el, hogy a Frontendből testreszabhatod FPS loadoutodat, hogy felszerelhess felszerelést a forgatókönyvek lejátszásához vagy az ellenséges hajók fedélzetére!
 • Járműválasztás a játékban
  • Elmúltak azok az idők, amikor a játék kezdete előtt elfelejtetted kiválasztani a járművedet, és ezzel egy ádáz macska-egér csatába kerültél. A játékon belüli járműválasztás mostantól lehetővé teszi, hogy kiválaszd, melyik járművet szeretnéd használni a játékban, és váltogasd a respawnokat az összes dogfighting módban. Ez magában foglal egy új "Slots" rendszert, amely lehetővé teszi, hogy 4 járműhely között válts és testre szabd.
 • Endless Vanduul Swarm
  • Original Systems extends great appreciation to all those who partook in the “Master Modes: Endless Vanduul Swarm” Experimental Mode playtests. We’re pleased to announce after overwhelmingly positive and constructive feedback that the core Vanduul Swarm mode is being replaced with Endless Vanduul Swarm. Following feedback from the Master Modes tests we have made changes to the difficulty & balance of the game mode. See below for all the new achievements associated with the game mode!

Kísérleti üzemmódok

A kísérleti módok olyan korlátozott idejű játékmódok, amelyek a patch-ciklus során váltakoznak. Győződjetek meg róla, hogy minden héten új kísérleti móddal játszhattok az Arena Commanderrel!

Játszd végig az összes kísérleti módot egy patchben, hogy jogosult legyél a "999. tesztszázad" spektrumjelvényre!

Az ütemtervet itt tekintheted meg: https://robertsspaceindustries.com/spectrum/community/SC/forum/1/thread/arena-commander-experimental-mode-schedule/6216752

 • Gun Rush
  • Először is szeretnénk bejelenteni, hogy a Gun Rush, az első kísérleti játékmódunk, az első kísérleti játékmód, amelyet Core játékmóddá léptettünk elő. A Gun Rush a javítási cikluson keresztül bármikor megtapasztalható, mint "mindig bekapcsolt" mód! Ennek örömére 1,5x REC-t szerezhetsz a játékmóddal való játékért!
 • Kill Collector
  • A Kill Collectorban a játékosok nem csak a gyilkosságokért harcolnak. Ebben a gyors tempójú, 12 játékosra épülő eliminációs módban, ahol az ellenfelek megölése nem csak a testüket ejti el. Gyűjtsd össze az elejtett trófeákat, hogy pontokat szerezz, és végül győzz.
 • Csapatelimináció
  • UEE vs. Kalózok, egy mese, ami olyan régi, mint az idő. Csatázz ebben a 12 vs. 12 csapatos deathmatch módban, és hirdesd ki a csapatod győzelmét.
 • Duo Showdown
  • A CitizenCon 2953 során debütált Arena Commander bemutatja a Duo Showdownt. Használd ki a csapatmunkát és koordinálj együtt ebben a legjobb három elleni kutyaviadal módban, amely nem csak a pilóta képességeidet teszi próbára.
 • Tank Royale
  • A Tank Royale a játékosok ellen egy szabad tankcsatában néz szembe egymással különböző földi arénákban. Bizonyítsd be a tudásodat az új tank tuningok és a továbbfejlesztett fizika segítségével ebben a kieséses játékmódban. Mostantól a Tumbril Stormot is tartalmazza!
 • Team Tank Battle
  • A Tank Royale-nál valamivel nagyobb léptékű Team Tank Battle két szembenálló csapatot állít egymás ellen, nyomulj előre az ellenséges csapat ellen, és hirdesd ki csapatod győzelmét ebben a csapat alapú kieséses játékmódban. Mostantól a Tumbril Stormot is tartalmazza. A Tumbril Novát vezetők mostantól engedélyezhetik a többfős személyzetet, így a csapattagok a főágyút ("Turret" Spawn) vagy a lézerismétlőjüket ("Crew" Spawn) működtethetik.
 • Egyetlen fegyver kiküszöbölése
  • Gondolkodtál már azon, hogy hogyan állnál helyt egy egyenlő játéktéren? Tedd próbára célzásodat a Gemini A03 mesterlövészpuskával.
 • Mestermódok: Szabad repülés és végtelen Vanduul-raj.
  • A Master Modes visszatér egy újabb tesztkörre. A 3.20/3.21-es kísérleti módok kiváló visszajelzései alapján finomítottuk az alap Gladius FM-et, és most további hajókra is kiterjesztjük a beállítást. A 3.22-es verzióval az a célunk, hogy megtaláljuk azt az alapvonalat, amely értelmes különbségeket hoz a vadászosztályok között, miközben elkerüli a metahajót. Ez azt jelenti, hogy rengeteg játékórára van szükségünk tőletek, játékosoktól, akik egymáson osztják ki a lapokat. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a felhasználói felületet nem frissítettük ehhez a javításhoz. Meghallgatjuk az ezzel kapcsolatos visszajelzéseket, és egy következő patchben foglalkozni fogunk vele.

- Hajók: [F7C-M Super Hornet]], Vanguard Warden.

- Módok: Vanduul Swarm, Classic Race, Squadron Battle (a Párbaj helyett).

- Egy új versenypálya a Pyro Jump Point körül fog szerepelni a Classic Race tesztben, hogy elősegítse a "gyorsulási versenyzés" és a "kanyarversenyzés" közötti visszajelzést. Arra bátorítunk, hogy próbáljátok ki a master mód ("B") cseréjét, hogy nagyobb sebességet nyissatok a NAV-ban vagy nagy regenerációs sebességet az SCM-ben.

- A mester módok játékmódok a javítás során végig aktívak lesznek.

- A mester módokkal kapcsolatos összes részletet a poszt alján találjátok.

ÚJ térképek

 • Bloodshot Ridge: Klasszikus verseny és kalózraj kivételével.
 • Maker's Point: Minden FPS-mód
 • Pyro Jump Point: Mestermódok: Klasszikus verseny

Játékmódok beállításai

 • Gun Rush: A Gun Rush, az első kísérleti játékmódunk mostantól az első olyan kísérleti játékmód, amelyet Core játékmóddá léptettünk elő. A Gun Rush a javítási cikluson keresztül bármikor megtapasztalható, mint "mindig bekapcsolt" mód! Ennek örömére 1,5x REC-t szerezhetsz!
 • Squadron Battle: A Multicrew bevezetésével a mód kibővült! A Squadron Battle most már szinte az összes hajót tartalmazza. Csatlakozz egy csapattársad legénységéhez vagy menj egyedül, a választás a tiéd.
 • Visszavont alapmódok: Párbaj, Battle Royale, Elimination. A Core Game Modes olyan játékmódok, amelyek a célközönségüket jelölik ki. Bár szeretjük ezeket a játékmódokat, úgy érezzük, hogy túl sok játékmód versengett ugyanazért a játékosbázisért, felhígítva a játékosokat sok játékmódban, ahelyett, hogy néhányra koncentráltak volna. Ahelyett, hogy ezek a játékmódok mindig aktívak lennének, inkább a Kísérleti módok gyűjteményébe kerülnek, és alkalmanként visszatérnek heti rotációra.

System & Balance

 • Experimental & Special Event Banner & Timer: Below the game mode selection on the frontend you can now find a banner which details any currently running Experimental Modes and the countdown until the next rotation. This banner is overridden during special events, such as Luminalia, to display details for that instead.
 • Friendly Fire System: Friendly Fire was among the systems lost to time, we’ve refactored the system to produce warnings and kick players once again for excessive friendly fire. In addition, the system now tracks distortion damage.
 • Distortion Scoring: In our continued effort to facilitate and award support roles we’ve added scoring for applying distortion to hostile ships, with additional awards for fully disabling components.
 • Disabled Ballistic Persistence: A few patches ago we enabled persistence of ballistics among other things in our flight modes, with pickups being the only way to restock. After several changes to ballistics, we are disabling persistence to monitor how ballistics are utilized when replenished upon spawn.

Klasszikus verseny frissítések

 • A verseny- és köridőmérés mostantól milliszekundumokat is tartalmaz.
 • A verseny- és köridők mostantól értesítésekként jelennek meg a teljesítésük után.
 • A versenyzőket mostantól 5 másodperccel büntetik a köridejükből, ha a verseny során meghalnak.

Halál Összefoglaló

Újra bekapcsolva a 'Death Recap' UI, amely részletezi, hogyan haltál meg és hogyan teljesítettél abban az életben, a hibajavítások gyűjteménye mellett, amelyek miatt ki volt kapcsolva.

Eredmények

Az alábbiakban a 3.22-ben megszerezhető összes eredményt találod. Mindegyik elérésekor megjelenik egy UI-értesítés, amely ezt megerősíti. A kliens újraindítása szükséges ahhoz, hogy ez megjelenjen a játékban. Minden eredményért Spectrum jelvényt kapsz, másokért más finomságokat is kaphatsz!

*A jutalmak offline játékban ki vannak kapcsolva.

 • 999. tesztszázad: Új követelmények. A játékosnak a mérkőzés befejezéséig részt kell vennie minden kísérleti módban, amely ebben a javítási ciklusban szerepel. Ne feledje, hogy a meccs elhagyása a játék utáni eredményjelző megjelenése előtt nem számít bele a jelvénybe.

A játékmódok közé tartoznak: Tank Royale, Csapat tankcsata, Egyfegyveres elimináció, Mestermódok: Squadron Battle (a Master Modes: Duel helyébe lépett), Master Modes: Master Modes: Klasszikus verseny, Master Modes: Kill Collector (FPS), Kill Collector (járművek), Duo Showdown, Team Elimination.

 • 2953 Vanduul Aggressor: Túlélni 25 percet Végtelen Vanduul-raj. További jutalmak: Vanduul Glaive Pledge feloldása
 • 2953 Kalóz támadó: Teljes kalózraj. További jutalmak: Gladius kalóz fogadalom feloldása és Kalózhernyó fogadalom feloldása
 • Tank Commander - Fejezd be az 1. helyet a Tank Royale vagy a Team Tank Battle versenyen.
 • Master-At-Arms - Az 1. helyen végezz a Gun Rush-ban.
 • Számos különleges eseményeredményt közelebbről fogunk felfedni az eseményekhez!

Kísérleti módok: (Részletes)

Kiemelt játékmódok

 • Mestermódok: Squadron Battle
 • Mestermódok: Klasszikus verseny - Egy exkluzív új versenypályával a Pyro Jump Point körül! Hosszú szakaszok, kanyarok és szűk, összetett kanyarok keverékét tartalmazza.
 • Master Modes: Master Modes: Szabad repülés
 • Master Modes: Vanduul-raj

A meglévő játékmódok kísérleti változatai NEM befolyásolják az eredeti játékmódokat.

Repülőmodell változások (csak az MM hajókra vonatkozik!)

 • Frissítettük az MM tri-chording limitert, sokkal kevésbé büntető, amikor a gyorsulások előre tolódnak - Frissítettük a Gladius FM-et (magasabb alapgyorsulások, kevesebb boost) - Hozzáadtuk az MM és FM beállításokat az új archetípusokhoz: F7C-M (közepes vadász), Vanguard (nehéz vadász) és Buccaneer (közepes elfogó) - Boost: eltávolítottuk a 150ms-os előkésleltetést - Boost: mostantól fel- és le fog tekeredni - Boost: csökkentett forgási gyorsulás módosító - Boost: a forgási sebességek mostantól növekedhetnek, amíg a boostot tartjuk - Boost: az idők minden archetípushoz igazítva Master módok: - Az új funkciók továbbra is engedélyezettek (részletek a 3.20, 3.21 patch notes-ban) - A "B" megnyomásával válthatunk az SCM és NAV módok között. - Az SCM mód lehetővé teszi a fegyverek és a pajzs használatát, a regenerációs idők rövidebbek, azonban a végsebesség durván korlátozott.
 • NAV mód megtiltja a fegyver- és pajzshasználatot, a regenerációs idők hosszabbak, azonban a hajók elérhetik a teljes sebességüket - A kondenzátorok játékmódja az alacsony-medencés-magas regenerálódásúról a magas-medencés-alacsony regenerálódásúra változott Lövészet és célzás
 • Új célzási rendszer és célzási funkciók továbbra is engedélyezve (részletek a 3.20, 3.21 patch notes-ban) - Auto Gimbal mód kikapcsolva (egyelőre nem lesz elérhető) - Több fegyverrekord MM változata hozzáadva - Gatlingok tűzidejének csökkentése - A fegyverek hatótávolságának masszív növelése - Az MM változatok energia és ballisztikus fegyverek keveréke, amelyek nem állíthatók Ismert problémák: - Az ESP még nem használja a simított PIP pozíciókat.

Bugfixing

Frontend

 • Javítottunk egy olyan problémát, amikor egy új játékos csatlakozása minden játékost felkészületlenül hagyott.
 • Javítottunk egy olyan problémát, amikor egy olyan lobbihoz való csatlakozás, ahol a játékosok már készenlétben vannak, deszinkronizációt okozott a készenléti rendszerrel.
 • Javítottunk egy olyan hibát, ami miatt a játékos neve a jármű előnézetben érvénytelen értékként jelent meg.
 • Javítottunk egy olyan hibát, ami miatt a játékosok nevei duplikálódtak a lobby listában.
 • Javítottunk egy olyan problémát, amely megakadályozta a játékosok meghívását a partikról.

Térképek

 • Több versenypályán javítottuk az ellenőrzőpontok belső fordulók kiváltásában előforduló következetlenségeket.
 • A Yadar-völgyben több hiányzó geometria helyreállítása.

Módok

 • In Classic Race, fixed an issue where lap count would be incorrect in Offline mode.
 • In Control, fixed an issue where the control area would appear the wrong size.

Systems / Misc

 • Javítottunk egy olyan problémát, amikor a mellékletek nem mentettek a második "elsődleges" fegyverhez.
 • Javítottunk egy olyan problémát, amikor egy medpen használata után a rossz fegyver automatikusan kihúzódott.
 • Kijavítottuk azt a problémát, amikor az elsődleges 1. és elsődleges 2. fegyverek rosszul voltak az FPS Customizerben és a játékban.
 • Javítottunk egy olyan problémát, ami miatt a játék utáni győzelem és vereség hangsorok nem váltak be.
 • Most már engedélyeztük az öngyilkosságot azokban a játékmódokban, ahol korábban le volt tiltva.
 • Kijavítottunk egy problémát, ami deszinkronizációt okozott a játék előtti kész rendszerrel.
 • Kijavítottunk egy, a tűzmódokkal kapcsolatos problémát, amely megakadályozta, hogy a fegyverek elsüljenek az FPS módokban.
 • Javítottunk egy olyan problémát, amikor az öngyilkosság nem adott negatív pontszámot.
 • Javítottunk egy problémát, ami miatt a "Damage" pontszám csak egy játékoshoz lett hozzáadva a pontszámok között, nem pedig külön-külön.
 • Javítottunk egy olyan problémát, amikor a "Rounds Won" (megnyert körök) nem körös módok esetén jelent meg az eredményjelzőn.
 • Javítottunk egy problémát, ami miatt a javításfelvételek baráti tűz büntetést okoztak annak a személynek a támadóinak, aki felvette a javítást.