Update:Star Citizen Alpha 3.19.0

Star Citizen build released on 2023-05-16
Released
2023-05-16 - 11 hónapja ago
Lorville cityscape rework

Star Citizen Alpha 3.19.0 verzió kiadása meghozta a Star Citizen-be az újratervezett Lorville-t valamint az RSI Lynx-járművet.[1][2]

Major updates

Jellemzők Leírás
Lorville városkép
"Lorville városképének átdolgozása, hogy jobban illeszkedjen a város léptékéhez és jellegzetes épületeihez."
Oktatóprogram új játékosknak
"A kezdeti (első 30 perces) játékélmény javítását célzó kezdeményezés, amely segít a játékosoknak megérteni a világ kontextusát, és megismerteti őket a Star Citizen néhány alapvető funkciójával. Ez a frissítés a 18-as körzetben és a Baijini Pointban szerzett tapasztalatokra összpontosít."
Új tartalom - Roncsvadász küldetések
Mivel egyre több civil fér hozzá a roncsokhoz, a szerződéses brókerek roncsvadász munkákat kínálnak a Stanton körüli Lagrange-pontok környékén lévő elhagyott hajóknak. Ezek a brókerek díjat számítanak fel a szolgáltatásaikért, így ez némi vásárlást igényel, de a vállalkozók szabadon megtarthatják a megmentett anyagot, hogy azt továbbértékesíthessék.
Új tartalom - Ghost Hollow PVP küldetés
Új küldetéstípus hozzáadása a Stanton rendszerben található Ghost Hollow nevezetességhez. Ez a küldetéstípus a comm-array-t és az AI nav-hálót kihasználva PVP összecsapásokat hoz létre, ahol a játékosoknak a terminálok feletti irányításért kell harcolniuk, hogy esélyt kapjanak a rengeteg aUEC megszerzésére
Vonósugár - Rögzités és leválasztás
Lehetővé teszi a vonósugár számára a tárgyak leválasztását és rögzítését a hajó itemPortjairól. Ez a funkció használható alkatrészcserére, pótlásra vagy feltöltésre (rakéták), vagy más hajók dézsmálására.
RSI Lynx
Az RSI bolygójárójának, a Lynxnek a megépítése, megvalósítása és kiegyensúlyozása játékra kész járműként.

Star Citizen Alpha 3.19.0 LIVE Patch Notes

Alpha Patch 3.19.0-LIVE.8478820 kiadásra került és elérhető a LIVE változatként![3]

Erősen ajánlott, hogy a játékosok töröljék a USER és Shader mappákat a nyilvános klienshez a patchelés után, különösen, ha furcsa karakter grafikai problémákkal vagy töltés közbeni összeomlással találkoznak. A USER mappa (alapértelmezett telepítések esetén) a C:\Program Files\Roberts Space Industries\StarCitizen\LIVE címen található. A Shader mappák itt találhatók %localappdata%\Star Citizen.

Adatbázis visszaállítása: (A játékosok helyének visszaállítása az új játékosok számára)

Long Term Persistence: Igen

Kezdő aUEC: 20,000

Ismert hibák

 • A nem tárolt játékos hajókat 30k után újra kell igényelni. (Hibakód 30000)
 • Az FPS fegyvereket a tervezettnél jóval alacsonyabb áron vehetők meg
 • A hajók láthatatlan aszteroidákkal való ütközéstől felrobbanhatnak
 • A játékosok holttestei nem fognak eltűnni Grimhex-ről.
 • A Lorville-i vonatozás közben grafikai elemek jelenhetnek meg a játékból
 • A Lorville-i kórház területén előfordulhatnak jelentős grafikai hibák
 • A helyettesítő elemeknél hiányzik a "Tárolás" opció, amikor a tárgyat a Belső gondolatokban hordozzák.
 • A játékosok nem látják a partiban levő játékosok hajóit, amikor a Quantum ugrásban vannak.
 • A Hornet és a Glaive jelenleg hibásan működik a nagy előre irányuló tolóerővel.
 • Salvage / Szkennelés - A hajószkennerek nem érzékelik megfelelően a hulladékpaneleket, így a játékosok nem tudják megtalálni őket.
 • Pihenőállomás (R&R) - ARC-L4 - Tervezés / Tranzit / Helyszínek - A játékosok nem tudnak liftet hívni a pihenőhely finomítójából.
 • Több helyszín - Helyszínek / Vásárlás / Interakciók - A gyógyszertári kioszk termináljainak "Használat/Use" felülete és az interakciók rosszul vannak összehangolva
 • Fegyver funkció / játékkód - Vonósugár - Ha aktiválod a vonósugarat a hangárban, akkor az aktivált vonósugarat visszahozhatod és használhatod a fegyvermentes zónában.
 • Aegis Reclaimer - Hajók / Járművek - Hajójellemzők - A Reclaimer nem rendelkezik hátsó lift interakcióval a hajó külsejéről.
 • ARGO MOLE - Járművek / UI - A játékosok számára könnyen eltéveszthető/nem intuitív helyeken vannak az interakcióra vonatkozó utasítások MINDEN bányász torony esetében.
 • CNOU HoverQuad - Járművek / Helyszínek - A jármű kissé a földbe ragadva spawnol.
 • Többjárműves - Felhasználói felület / Járművek / Bányászat - A bányászati felhasználói felület alacsony felbontásban jelenik meg.
 • Versenyzés - Helyszínek - A Yadar Valley versenypályán egy bizonyos sziklaalakzatot egyes játékosok látnak, mások nem.
 • Crusader - Security Post Kareah - Core Tech - fizika - Színész / játékos - Az EVA-ból a Kareah leszállópadjára való átmenet nagy eséllyel azonnal megöli a játékost.
 • Tranzit - Area18 - Orison - A játékosok az időnként eltűnő villamosokon és kompokon keresztül a halálba zuhannak.
 • RSI Constellation Multivariánsok - Járművek / Hajók / Dokkolás - A snub fighterből hiányoznak a belépést segítő interakciós utasítások, így használhatatlanná válik.
 • Helyszínek - ArcCorp / Crusader - Area18 / Orison - Core Tech / közlekedési rendszerek - A metró nincs szinkronban az állomás időzítőivel, ami miatt a metrók átfedik egymást, vagy nem jelennek meg időben.
 • Security Post Kareah - Küldetés tartalma / Művészet - Vizuális terület - A csempészáru képernyőjén a vizuális terület hibás.

Új funkciók

Játékmenet

 • Küldetés - Salvage Contracts- T0

A Salvage Contracts hozzáadása a PU-hoz. Ez a Salvage Resource Rush nevű új szerződés egy olyan küldetés, ahol egy frakció vagy küldetésadó kéri a birtokában lévő elhagyott vagy páncélos hajó selejtezését, akár a földön egy roncstelepen, akár az űrben egy törmelékmezőn. A küldetést elfogadó játékosok feladata, hogy legjobb tudásuk szerint selejtezzék le a roncsot, és az RCM-et eladják egy boltnak. Amint a játékos befejezte a roncs selejtezését, befejezheti a küldetést a MobiGlassban. Ennek a küldetésnek három változata lesz:

Törvényes: egy törvényes küldetésadó vagy szervezet kéri a roncs selejtezését. A helyszínt a szervezet orbitális őrszemekkel vagy centúriókkal biztosítja.

Törvénytelen: egy küldetésadó kéri egy elhagyott hajó selejtezését. A helyszín nincs semmilyen módon biztosítva, fennáll a kalózok rajtaütésének kockázata.

Törvénytelen: Törvénytelen küldetésadó vagy szervezet kéri egy nemrég lezajlott csata mentését, amely civilek számára nem hozzáférhető/lezárt terület. A helyszínt ellenséges orbitális őrszemek vagy centúriók biztosítják.

 • Ghost Hollow Reclaimer PVP Küldetés

Új küldetéstípus hozzáadása a MicroTech Ghost Hollow baleseti helyszínéhez. Ez a küldetéstípus a comm-array-t és az AI nav-hálót kihasználva PVP összecsapásokat hoz létre, ahol a játékosoknak a terminálok feletti irányításért kell harcolniuk, hogy esélyt kapjanak a nagy kreditek kifizetésére.

Ez a küldetés a törvényen kívüli aUEC terminálokkal a Reclaimer elhagyatottban. Amikor aktívak, aUEC-et generálnak, amit bárki kivehet, ami PVP összecsapásokat hoz létre a terminálok ellenőrzéséért küzdő játékosok között (amelyeket szintén a törvényen kívüli AI őriz). Az esemény elindításához a Ghost Hollow Crash Site-nál a játékosnak ki kell kapcsolnia a MicroTech feletti Stanton4 comm tömböt, ami aktiválja a terminálokat, és Mobiglas kommunikációt küld az összes közeli játékosnak. Ha ez megtörtént, a terminálokat a romos hajó melletti toronyban lehet aktiválni.

 • Új játékos tapasztalatok

A kezdeti (első 30 perces) játékélmény javítását célzó kezdeményezés, amely segít a játékosoknak megérteni a világ kontextusát, és megismerteti őket a Star Citizen néhány alapvető funkciójával. Ez a frissítés a 18-as körzetben és a Baijini Pointban szerzett tapasztalatokra összpontosít. Amikor a játékosok belépnek a főmenübe, hogy csatlakozzanak az univerzumhoz, a rendszer felkéri őket, hogy a szokásos módon csatlakozzanak, vagy fogadják el a New Player Experience Mission láncot, ami a 18-as területre helyezi a spawnt, és megkezdi a bejárást. Mivel az NPE-t fogjuk elhagyni a részleteket, hogy mindannyian megtapasztalják, hogy ezt a lehető legközelebb egy új játékoshoz, információ nélkül.

Ships and Vehicles

Feature Updates

Locations

The major reworking the Lorville skyline to better fit the scale of the city and its distinctive buildings. The goal is to create the visual identity for the high-end, low-end, and generic branding of the city skyline and add navigational signage around the landing zone.

 • Added Updated Volumetric Atmosphere and Clouds to ArcCorp and Hurston
 • Performance Polish Pass for Atmospheres and Clouds
 • Moved Location of Area18 ASOP Terminals Closer to the Hangar Elevators
 • Updated Building Blocks Shop UI for Casaba and Dumpers Depot With Shop Specific Styles

AI

 • FPS AI Combat Balance

A 3.19-es verzióval az FPS AI pontosságának és viselkedésének életminőségi felülvizsgálata következik. Ennek célja, hogy az AI-t egy kicsit reálisabbnak, élethűbbnek és bizonyos szempontból megbocsátóbbnak érezzük anélkül, hogy mindig hajszálpontos, halálos pontossággal lőne, ami sokunknak okozott sok frusztrációt, miközben földalatti létesítményekből irtottuk a rosszfiúkat.

Az NPC-knek mostantól jobb pontossági módosítókkal kell rendelkezniük, amelyek számos tényező alapján növelik a pontosságot, mint például a célpont látása és szem elvesztése, mennyi ideig látja az ellenség a célpontot, miután visszanyerte a sóhaját, az irgalmi idők, hogy felmérje, mekkora fenyegetést jelent a célpont, és a felszerelésük. Ez is megvalósítja a tüzelési időtartamot és a lehűlést a gyorstűz és más ellenőrzések kegyelmi időzítésekkel, amelyek kiigazítják a pontosságot, amikor meghatározzák, hogy egy játékos fenyegetést jelent-e vagy sem.

Játékmenet

 • Tractor Beam - T0.5 - Item Attaching és Detaching

A kézi vonósugarak segítségével olyan tárgyak, mint például hajóalkatrészek rögzíthetők és leválaszthatók, és a játékosok profitszerzés céljából eladhatják a megmentett tárgyakat. Ez az iteráció a vontatósugár játékmenethez hozzáadja a funkciót a multitool vontatósugár rögzítéséhez, hogy leoldja és rögzítse a tárgyakat a hajók itemPortjairól. Ezt a funkciót vagy alkatrészcserére, cserére vagy feltöltésre lehet használni, vagy pedig más hajókon történő felhasználásra vagy haszonszerzésre. A játékosok lezárhatják és feloldhatják a fegyverek és alkatrészek eltávolításának képességét a hajójukról a Belső gondolat új Port Unlock opciójával, ahol a pilótafülkében, vagy az új Port Unlock billentyűkombinációval (Alapértelmezett (r-alt + K). Miközben egy alkatrészre célzol egy vonósugárral, hogy leválaszd, tartsd lenyomva a "B" gombot, és ez kiemeli az objektumot egy fénylővel a kerülete/alakja körül. Bal egérgombbal kattintva és húzva húzza ki az alkatrészt a foglalatából/keménypontjából. Az alkatrészek rögzítése közben egy AR-marker jelenik meg, amely útmutatást ad a játékosoknak a helyes irányba történő helyes rögzítéshez. Ha a holo körvonal zöld, egyszerűen engedd el az elemet, és az rögzülni fog. Ha a holo körvonal sárga, forgasd el az elemet, amíg a körvonal zöldre nem változik. Ha a holo körvonal piros, az elem nem felel meg az elemport követelményeinek.

 • Bányészati Balanszolás v01

A 3.19-es verzióval frissítések érkeznek mind a hajó-, mind az FPS-bányászathoz, széleskörű egyensúlyi változásokkal az eladási árakat, a finomítás hatékonyságát és költségeit, a komponensek statisztikáit, a többfős bányászat hatékonyságát, a nagyobb aszteroidák bányászható nehézségeit és tömegét, az erőforrások elosztását, valamint az új bányászható anyagok hozzáadását illetően. A 3.19-es verzió célja, hogy vonzóbbá tegye a többcsapatos bányászatot, és kiegyenlítse az összes anyagot, hogy néhány kiválasztott helyett mindegyik jövedelmezőbb legyen.

Hajóval történő bányászat

Az erőforrások eloszlása frissítésre került, hogy jobban tükrözze az ásványi anyagok Stantonban való eloszlását. Ami azt jelenti, hogy több hely (bolygónként/holdanként) mostantól inkább exkluzív nyersanyagokat tartalmaz, mint teljes véletlenszerű nyersanyagokat. Ezen kívül meghatároztuk az úgynevezett "standard" nyersanyagokat, amelyek adottak minden bányászhatóban, amivel találkozol. A többi elemnek van esélye, hogy megjelenjen ezekben a kőzetekben. A frissített nyersanyagelosztás a kereskedelmi elérhetőségben és a finomítási képességekben is tükröződik. Minden bányászati kütyü, fej és melléktárgy teljes egyensúlyi átmeneten esett át a statisztikák, a költségek és a hatékonyság tekintetében. Minden olyan tárgy, amely a bányászati játékmenet hurokhoz kapcsolódik, frissítésre került, hogy a bányászfej beállításától függően jobban vagy rosszabbul célozza meg a bányászandó konkrét nyersanyagokat. A többcsapatos bányászat is kiegyensúlyozott lett, a Mole kap egy buffot az instabilitáson, ha ugyanazok a lézerek tüzelnek ugyanarra a sziklára, míg a Prospector büntetést kap, ha több prospector tüzel ugyanarra a sziklára az instabilitáson.

FPS bányászat

Egy új bányászhatót vezetnek be, amely csak az új barlangrendszerekben érhető el, és magas értékkel rendelkezik, hogy a játékosokat arra ösztönözze, hogy a börtönön kívül is bányászni menjenek az FPS eszközeikkel.

Változások a bányászati frissítésben

 • Forrásfrissítés

Az erőforrások bányászható ritkaságainak fogalma:

(a bányászható nyersanyag alapanyaga mindig része bármely kőzetnek, mint például a vas.

Közönséges (esélye van, hogy a kőzet része legyen, mint a berill)

Nem gyakori (esélye, hogy a kőzet része legyen, mint az arany)

Ritka (esélye, hogy a kőzet része legyen, mint a Qunatainium)

Dedikált hely a standard ritkaságú nyersanyagok számára (mint például az Arial, ahol vas és kvarc van).

Frissített tulajdonságok az erőforrásokhoz (minden erőforrásnak a mennyiségük alapján kellene befolyásolnia a kőzet tulajdonságait).

Frissített tömeg a bányászható anyagokhoz (az erőforrás összetétele befolyásolja a kőzet tömegét).

Több változatos kőzetméret/tömeg

Kicsik, amelyeket nem kell törni, a masszív sziklákig, amelyekhez több játékosra van szükség)

További sziklatípusok egyedi esélyekkel az erőforrás-összetételeknek megfelelően

A gyémántok ideiglenesen eltávolításra kerültek

 • FPS bányászat frissítés

Janalitot adtunk hozzá FPS bányászhatónak a barlangokhoz (nagyon ritka, de nagyon értékes)

Lehetővé tette az egérkerékkel a gázadás vezérlését - Alt + egérgörgő a lézer intenzitásának vezérléséhez.

Beállítottuk a kézi bányászat nehézségét a különböző csomópontoknál.

 • Erőforrás finomítás és árak

Frissített nyersanyagárak és kereslet a TDD-knél

Minél távolabb a standard anyagtól, annál nagyobb a profit

Frissítettük a finomítók hozamát és idejét bizonyos anyagok esetében, hogy ösztönözzük a nagyobb távolságok megtételét a legjobb pénz/óra érdekében

 • Teljes tárgy átdolgozás

A bányászfejeknek mostantól van egy min/max lézer teljesítménye.

A bányafejeknek méretenként eltérő lézerteljesítményük van

A bányafejeknek különböző kitermelési sebességük van, ahol szintén van különbség S1 és S2 között.

A bányafejeknek különböző ideális távolságai vannak

Az összes bányászati tárgy ellenállási értékei frissültek

Frissített instabilitáscsökkentő értékek minden bányászati elemhez

Egységesített tulajdonságok minden bányászati modul és bányászati kütyü esetében

Drasztikusan feljavítottuk az aktív modulokat

Új, kizárólag a bányászati kütyükre vonatkozó tulajdonságot adtunk hozzá: Ha felhasítasz egy kőzetet, megnő az esélye annak, hogy az elemek együtt vannak az egyik törött darabban).

Szűrés néhány elemen, amely eltávolítja az inertet a gyűjtött kőzetekből.

Újra hozzáadva az Arbor S1 és S2 bányászfej-változatokat a vásárlási helyszínekhez.

A bányászfejeken lévő alelemhelyek eltérnek az S1 és S2 között.

Az ellenállás csökkentése mostantól multiplikatív

Instabilitási frissítések

 • UI frissítés

Nehézségi előrejelzés, amely megmondja, hogy mennyire könnyű összetörni a sziklát, amivel szemben állsz.

A felhasználói felület néhány elemének átrendezése

Az aktuálisan felszerelt bányászati tárgyak részletei

Részletek az aktuális rakományodról

Világosabb szkennelési kijelző és világosabb magyarázat arra, hogy mi történik a szkennelés során

 • Szinergiavontató sugár

Lehetővé teszi a bányászati modulok/fejek/ zsákok levételét és elhelyezését a hajó leltárában.

 • Density Manager küldetésfrissítések

Frissítettük a sűrűségkezelő rendszert, hogy a küldetés entitások és a küldetések által elejtett dolgok, mint például a holttestek, fegyverek és törmelékek eltakarításra kerüljenek, amikor a területet kiáramoltatják. Mivel újrafelhasználjuk a küldetések helyszíneit, például az UGF-eket, a terület kiáramlásakor a helyszínt megtisztítjuk az összes küldetési tárgytól, míg a játékos által elejtett dolgok a szokásos módon maradnak.

 • Biztosítási igénylési idő és árnövekedés minden hajónál
 • Csökkentette a hajófegyverek, rakéták és hajóalkatrészek raktárkészletét, amelyeket a pihenőhelyeken és a LEO-kban árulnak.
 • Ideiglenesen eltávolították az Orison Platform FPS küldetéseket a 3.19-es verzióhoz.
 • Ideiglenesen eltávolították a Claim Jumpers küldetéseket a 3.19-es verzióhoz.

Hajók és járművek

 • Corsair, Cutter és C8R Pisces hozzáadva a játékbeli boltokhoz

Core Tech (alaptechnológia)

 • Optimalizált radarteljesítmény nagy mennyiségű rakománydobozok pásztázása közben
 • ASOP UI teljesítmény optimalizálása
 • NPC teljesítmény optimalizálás

Bug Fixek

 • A játékosok mostantól kapnak egy crash handler promptot, ha a kliens összeomlik.
 • Javítottunk egy olyan problémát, ami miatt a játékosok egy adott példányban akár több tucat másodperces válaszkésést is tapasztalhattak az interakciók során.
 • A gyógyszertári tárgyak vásárlása a Birodalmi Egészségügyben többé nem eredményez "Érvénytelen hely" hibát.
 • A játékosok által vásárolt járműalkatrészek többé nem íródnak felül a raktáralkatrészekkel, amikor a megsemmisült hajóra igényt tartanak.
 • Javítottunk egy olyan problémát, ami miatt a hajók egy láthatatlan doboznak tűnő dologba ütköztek, ami véletlenszerű irányba rúgta őket, amikor egy másik hajó közelében repültek.
 • A létrák belépési / leszállási pontja nem szabad többé a játékosnak a hajó geometriáján keresztül csíptetnie a játékost (ideiglenesen kikapcsolja a létracsúszást).
 • Többé nem lehetnek gyakori zsebek a kliens rendkívül alacsony FPS teljesítményével a LZ-kben és a hajókon.
 • A Redeemer többé nem hiányozhat ütközés a padlóján.
 • A Reclaimer hátsó ajtaja mostantól helyesen nyitható kívülről/belülről
 • A játékosok többé nem fulladhatnak meg, ha nem viselnek sisakot a 13-as hangárban.
 • Az EVA változások már nem okozhatnak torzulást és leleteket a felhasználói felületen.
 • Az egyszerre eladott nagy mennyiségű rakomány többé nem okozhatja a tranzakció sikertelenségét, a rakományt elveszik, és nem adnak pénzt.
 • Az aUEC egyenlegeknek mostantól szinkronizálódniuk kell a játékosokkal, miután tranzakciókat hajtottak végre a játékban.
 • A Crusader C2 Hercules hajótestének egyes részei már nem lesznek rendkívül nehezen/lehetetlenül menthetőek
 • A Carrack alsó toronyüvegén már nem lehet nehezen látni ki a toronyból
 • A Merlin nem tudott lecsatlakozni a Constellationről.
 • Javítva, hogy a hiányzó szállítási küldetések nem elérhetőek a játékosok számára.
 • A liftek nem akadályozzák meg, hogy a golyók kárt okozzanak, amikor áthaladnak a nyitott ajtón.
 • Javítottuk azt a hibát, ami miatt a játékosok nem tudtak sisakot felszerelni/levetkőztetni.
 • Javítottuk azt a problémát, ami miatt a játékosok nem tudtak ledobni egy holttestet, miközben húzták azt.
 • Javítottunk egy olyan problémát, amikor a játékosok a pilótaülésből való kilépés vagy a mentési mód váltása a kardán üzemmódban a kardán üzemmód meghibásodását okozta, amikor újra belépnek a pilótába.
 • Javítottunk egy olyan problémát, amely a hajóalkatrészek "Duplikálódását" okozta, amikor egy alkatrész nélküli hajót javítottunk.
 • A játékos által megvásárolt járműalkatrészek, melyeket felülírtak az igényelt járműrakományban, mostantól eladhatók vagy felszerelhetők.
 • Az orvosi öböl ágya és a képernyők többé nem akadályozhatják a hangárokat
 • A BEHR P6-LR mesterlövészpuska és a GMNI A03 nem hiányozhat többé a Star Marine Loadout Customizer-ből
 • Javítottuk a Pisces pilótafülke felső lámpájának fordított szövegét.
 • Az Optimax bányászati szerkentyű nem módosította az ellenállást.
 • A Greycat STV sebességmérője nem lehet többé középen kívül az ablakában.
 • A szállítási küldetések többé nem spawnolnak több ládában, mint amennyit ki kell szállítaniuk.
 • A játékosok többé nem tudnak ingyen multitoolt készíteni a Filler Stationről a mentőhajóikon RMC használata nélkül.
 • A Sikertelen tárgyalások küldetés során a Gravitáció kikapcsolása felszólítás többé nem reagálhat.
 • A játékosok többé nem fulladhatnak meg, amikor kilépnek a Cutter hajó ágyából a "feküdj le" használata után.
 • Javítottunk egy olyan problémát, ami miatt néhány mesterséges intelligencia helyben járkált.
 • A játékosok mostantól képesek lehetnek beugrani / felmászni / bebújni a Valkyrie oldalsó bejárataiba.
 • A földi zavaró sziklák többé nem lebegnek a föld felett mindenhol Wala/Magda/Ariel/Aberdeen/lyria területén.
 • Javítottunk egy olyan problémát, ami miatt a bányászható nyersanyagok vagy betakarítható termények nem voltak jelen a homokbarlangok egyikében sem.
 • A "Frustrated with Covalex" szállítási küldetésnek nem szabad többé hiányoznia a leírás felének a szerződéskezelőben.
 • Az aréna parancsnok "Párkeresés" gombja nem lehet többé szürke, amíg a játékos nem vált játékmódot.

Műszaki adatok

 • Javított 12 kliens összeomlás
 • Javítottunk 6 szerverösszeomlást
 • Javítva egy főszál holtpontja
 • Backend teljesítmény javítása
 • Javított egy Nvidia specifikus kliens összeomlást

Referenciák

 1. Roadmap. Retrieved 2023-03-09
 2. Message of the day - Spectrum. Spectrum. Retrieved 2023-05-16
 3. Star Citizen Alpha 3.19.0 LIVE.8478820 Patch Notes. Spectrum. Retrieved 2023-05-16