Hull A

Single-seat cargo hauler manufactured by MISC
Gyártás állapota
Hull A
GyártóMusashi Industrial and Starflight Concern (MISC)
SzerepkörCargo
Hangar típusaSmall (S1)
SzériaHull
Általános adatok
Legénység1
Raktér64 SCU
Tárhely48,000K μSCU
Költségek
Vételár
Nem elérhető
Bérlés
Nem elérhető
Standalone
$90
S. orig.
$60
Warbond
$80
W. orig.
$80
Elérhetőség
Time-limited sales
Igénylés
1:48
Bérlés
Nem elérhető
Specifikációk
Hosszúság22 m
Szélesség8 m
Magasság4 m
Harci sebesség108 m/s
Max sebesség1,000 m/s
Tömeg122,650 kg

A kicsi és hatékony MISC Hull A a Hull sorozat belépő szintű változata. A visszahúzható külső rakományorsóval és nagy teljesítményű motorokkal rendelkező hajó méretosztályában a legnagyobb rakodókapacitással rendelkezik. Az alacsony biztonsági szintű területeken való utazáskor azonban óvatosnak kell lenni: a Hull A nem rendelkezik jelentős támadó vagy védelmi képességekkel, fegyverzete egy pár előrefelé néző, 1-es méretű torziós átjátszóra korlátozódik.

A Hull A-t a könnyű szállítóhajóként való szokásos használatán kívül gyakran használják felszínről pályára tartó kompként is.[1]. Rakományát 1-SCU konténerek, 2-SCU konténerek, 8-SCU konténerek vagy 16-SCU konténerek[2][3][4] .

Jellemzők

 • Teleszkópos rakományorsó: Kompakt, amikor behúzott állapotban van, és akár 64 SCU rakomány befogadására is képes, amikor kinyitva van, a Hull A orsó egyedi profilt és nagyon nagy rakománykapacitást biztosít a hajónak.
 • Dinamikus orsórakodás: A rakomány be- és kirakodása gyors, kéz nélküli élmény; időt és pénzt takarít meg a pilótának a nyereséges rakományszállítás mindkét végén[5].
 • A legénység elhelyezése: Az egyszemélyes legénység egy nagyvonalúan berendezett kabinban lakik a hajó közepén, amely konyhasarokkal, teljes mosdóval, fegyverszekrénnyel, öltönyszekrénnyel, egy hálófülkével, amely egyben menekülőfülke is, és kényelmes hozzáféréssel a hajó belső raktáraihoz.
 • Légzsilip: Az oldalsó légzsilip kényelmes hozzáférést biztosít a bolygóra vagy EVA-re, és hajóról hajóra dokkolóként is használható.

Specifikációk

Radar
1x
S1
Chimera Communications
Computer
1x
S1
S Computer
N/A
Power plant
1x
S1
Lightning Power Ltd.
Cooler
2x
S1
Lightning Power Ltd.
Shield generator
2x
S1
Basilisk
Quantum drive
1x
S1
Juno Starwerk
Jump drive
1x
S1
S Jump Drive
N/A
Fuel intake
2x
S1
S Fuel Intake
N/A
Fuel tank
2x
S1
S Fuel Tank
N/A
Quantum fuel tank
1x
S1
S Quantum Fuel Tank
N/A
Thrusters
1x
S3
Main Thruster
N/A
2x
S3
Aux Thruster
N/A
4x
S1
VTOL Thruster
N/A
2x
S1
Retro Thruster
N/A
8x
S1
Roll Maneuvering Thruster
N/A
Turret
1x
S5
Nose Turret
N/A
2x
S1
Associated Sciences & Development
Utility items
1x
S1
Noise Launcher
N/A
1x
S1
Decoy Launcher
N/A

Ajánlólevél

"Az első [Hull] A-t használtan vettem, amikor először kezdtem... az előző tulajdonosa SNUGBUG-nak nevezte el, és bármennyire is próbáltam valami mást kitalálni, a név megragadt. Snugbug és én jól éreztük magunkat. Rövid utakon kezdtem repülni; földről a csillagok felé, csillagokról a földre, hogy újra és újra felvegyem a ládákat a teherhajókról, hogy nevet szerezzek magamnak. Többet költöttem üzemanyagra, mint amennyit a hosszú távú küldetéseken valaha is elköltöttem! Mire elértem a journeyman hauler minősítést, a Snugbug elég jól fel volt szerelve ahhoz, hogy elhárítsam az alkalmi kalózokat, és elkezdtem szállítani, amit csak tudtam a rendszeren keresztül, hogy hitelessé tegyem magam. A legfurcsább dolog, amit valaha szállítottam? Állatokat, amiket a Terrán termesztettek... ezeket a furcsa kocka alakú csirkéket. Úgy néztek ki, mint a húsos téglalapok. Különleges szállítómodul kellett hozzájuk, hogy vákuumot lélegezhessenek repülés közben. Nem viccelek. Soha nem láttam még ilyet, de a Banu megette őket. Szó szerint."

- Ike Chamner kapitány, szabad kereskedő[2]

Model

Hajó profil

Isometric Above Port-side Front Rear Below
Isometric Above Port-side Front Rear

Széria változatok

A vállalat története során a MISC üzleti tevékenységének nagy része a nehézipari részlegének termeléséből származott. A MISC-HI elsősorban a Hull sorozatú, konfigurálható ömlesztett szállító űrhajókért felelős, amelyek mindenütt jelen vannak az UEE űrben. Ezek a robusztus, moduláris hajótestek képezik az emberi vállalati hajózás többségének alapját. Váratlan népszerűségük a Xi'an körében valószínűtlen üzleti kapcsolatot eredményezett (és utánzók sorát a határ túloldalán).

Amikor a vonal 2802-ben elindult, négy szabványos modell volt a hatékony Hull A-tól a gigantikus Hull D-ig. A Hull-sorozat gyorsan forradalmasította a csillagközi áruszállítást, ami a dokkok és a rakodási folyamatok szabványosításához vezetett szerte az UEE-ben. Ez messzemenő tovagyűrűző hatásokat eredményezett, többek között több mint egy tucat külső céget alapítottak, vagy jelentősen megváltoztatták a fókuszt, hogy támogassák a Hull konstrukciót, mint például az Argo Astronautics, amely elindította a MPUV rövid távú teherszállító kompok sorozatát. 2820-ban a MISC kifejlesztett egy ötödik "szuper teherhajót", a Hull E-t, amely azóta de facto bolygóközi ömlesztettáru-szállítóvá vált, és a dokkok galaxisszerte éjjel-nappal rakománykonténereket szállítanak a hatalmas hajókról oda-vissza.[6]

Kép Név Leírás
Hull B A Hull B egy alkalmas, hatékony teherhajó, amelyet leggyakrabban a MISC saját Freelancer-jéhez hasonlítanak. De míg a Freelancer hosszú távú felfedezésre és egyéb feladatokra van felszerelve, a Hull B egy tisztán teherszállító hajó.
Hull C A középút az egyszemélyes transzporterek és a hatalmas szuperszállító teherhajók között.
Hull D A Hull D egy masszív, masszív vázra épített hajóval indítja a spektrum nagyobbik végét.
Hull E A Hull sorozat végső kiadása. A Hull E az egyik legnagyobb játékos tulajdonában lévő hajó a játékban, és megfelelő tervezést és felkészülést igényel az általa megtett utakra.

Festések

Kép Festés neve Leírás Ár(aUEC) Ár($)
"Dusk" Sötétszürke színű, arany díszítéssel. [Nem elérhető] 7.00 [7]
"Empyrean" Fehér és sötétszürke színű, sárga árnyalatokkal. [Nem elérhető] 7.00 [8]
"Horizon" Sötétszürke/barna felső fele, krémszínű/fehér az alsó felén, homokszínű árnyalatokkal. [Nem elérhető] 7.00 [9]

Játékbeli elérhtőség & Árak

Vásárlás

New Deal, Lorville Astro Armada, Area18 Crusader Industries Showroom, Orison
1,375,500 Nem elérhtő Nem elérhtő

Bérlés

Nem elérhető

Galléria

Lásd továbbá...

 • Q&A: MISC Hull A
 • "Behind the Scenes: Making the MISC Hull A". Jump Point. Vol. 10 no. 4. pp. 3–14

Referenciák

 1. {Hull A Store page. Pledge Store
 2. 2.0 2.1 {Q&A: MISC Hull A. Engineering - Comm-Link
 3. Hull A rakománnyal. Adam Parker: "Igen, az egyes ládákat a tervek szerint 16 SCU konténerrel lehet majd helyettesíteni, ez a cargo refactor része iirc. ahelyett, hogy a legkisebb ládákat használná, a rendszer kiszámolja a legnagyobb ládákat, amiket a cargo rácsra lehet tenni, és azokat használja, majd egyre kisebb és kisebb ládákat használ, amíg a rács teljesen meg nem telik.»
 4. Ben Lesnick. "Behind the Scenes: Making the MISC Hull A". Jump Point. Vol. 10 no. 4. pp.12. Retrieved 2022-12-12.
 5. Inside Star Citizen: Hull of a Show. Retrieved 2022-12-12
 6. Ben Lesnick. "Manufacturer feature: MISC". Jump Point. Vol. 10 no. 4. pp.18. Retrieved 2022-12-12.
 7. Hull-A Dusk Paint. Pledge Store. Retrieved 2022-05-01
 8. Hull-A Empyrean Paint. Pledge Store. Retrieved 2022-05-01
 9. Hull-A Horizon Paint. Pledge Store. Retrieved 2022-05-01